Direktlänk till inlägg 5 februari 2012

Vissa frågor utredda

Av Sandra - 5 februari 2012 14:21


Ett badkar med raka moderna linjer kommer vi att placera i vårt badrum. De  får gärna vara ryggmassage, belysning och bubblor. :-) Detta från Westbergs.

  





 Jag har alltid velat ha en köksblandare lik den underbara MatisTantis Sonjas blandare som fanns i  skolköket på mellanstadiet. Nu äntligen! :-)


Dubbeluppsättning av ugn är också en önskan. Johan däremot ansåg att det var lite onödigt. Då frågade jag honom hur många gånger han använt den ugn vi har idag?

Då ritade han in två ugnar med ett leende. :-)

  

Plats för två stora soffor mittemot varandra är ett krav för oss båda. Underbart att sitta mittemot varandra och prata när man är ett gäng. Ingen nackspärr.

   

Något liknande som dessa altandörrar kommer vi att ha i matsalen. Vi vill kunna öppna dörrarna när vi äter middag en sommarkväll med känslan av att sitta utomhus. Härligt!!


Lite av det vi bockat av.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra - 19 februari 2012 15:23

Av Sandra - 19 februari 2012 15:22

www.villanitton.blogspot.com

Av Sandra - 19 februari 2012 13:14

  Nu kommer vi att försöka att hitta två baracker varav den ena har ett litet pentry, men om vi nu inte gör det till ett rimligt pris så sätter vi in något likande detta. Vi kommer att bo där ca 1 år så då vill vi bo så bra som möjligt. En barac...

Ovido - Quiz & Flashcards